Funderar du på att skaffa en swimmingpool?

Är det så att du funderar på att köpa dig en swimmingpool? Kanske till och med bygga swimmingpool på egen hand? Det du kan göra, det är att vända dig till Poolmakarna. Hos dem hittar du dels en helhetslösning med poolpaket, dels att du kan beställa delar för att bygga den på egen hand. Så det är upp till dig hur mycket du själv vill delta i själva byggandet av poolen.

Att ha en pool hemma i trädgården är inte fel. Det så att hela familjen kan bada i den under sommaren. Skaffa även smarta tillbehör till din pool så som ett pooltak för att skydda den under höst och vinter och en poolrobot, som hjälper till att hålla poolen ren.

Satsa på ett bra poolpaket

Om du vill ha en swimmingpool, så erbjuder Poolmakarna detta:

  • Poolpaket med helentreprenad
  • Poolpaket med delentreprenad
  • Poolpaket för dig som vill bygga själv

Om du vill att Poolmakarna ska ta hand om hela poolbygget, så kan du välja helentreprenad. Då fixar de alla de delar som måste fixas och bygger din pool. Om du vill vara med och göra vissa delar av bygget, så kan du välja en delentreprenad. Är det så att du vill ta hand om allt på egen hand och bygga din egen pool, så finns det ett smart poolpaket för det med.

Fundera på hur du vill göra och vad för slags pool du vill ha, samt hur stor den ska vara. Sedan är det bara att kontakta Poolmakarna, så hjälper de dig vidare.

Posted in Bygg & Anläggning | Comments Off on Funderar du på att skaffa en swimmingpool?